Otok Mljet smjestio se na krajnjem jugu Hrvatske i jedan je od najljepših i najšumovitijih jadranskih otoka. To je otok bogate povijesti, arheoloških i kulturno-povijesnih nalazišta, poznat po brojnim pričama i legendama. Pogledajte što o Mljetu misli poznati američki skijaš koji je s našim najtrofejnijim skijašem Ivicom Kostelićem snimao avanture na Mljetu kroz 7 dana.

Na zapadnom dijelu otoka nalazi se Nacionalni park Mljet.

Prema jednoj od legendi, prije mnogo vremena na mljetske hridi uzburkano more izbacilo je starogrčkog junaka Odiseja, a potom i apostola Pavla. Jedno od najpopularnijih kupališta je upravo Odisejeva spilja, podno Babinog Polja.

Kao što je njih sudbina nanijela na ovaj mistični otok, tako i danas mnogi ljudi dolaze - uvijek ponovno očarani netaknutom prirodom, čistim zrakom, kristalnim morem, suncem i gostoljubivošću svojih domaćina.

Dobrodošli na našu web stranicu!

Nudimo Vam eco-friendly smještaj s nezaboravnim pogledom na otvoreno more. Želja nam je svakom gostu omogućiti istinski odmor za dušu i tijelo, kojeg će se uvijek rado sjećati i u koji će se iznova vraćati kao u svoje utočište za relaksaciju.

Obitelj Rotim

Divlji otok koji ljubomorno čuva svoje ljepote i čari
6 najljepših staza za pješačenje u Hrvatskoj
Savršeni europski otoci
5 underrated but amazing islands
17 of the best under-the-radar islands in Europe
Vodeno blago otoka Mljeta
KORONAVIRUS - pitanja i odgovori