Apartmani Rotim nalaze se u Uvali Sutmiholjska koja je zasigurno jedna od najljepših uvala na otoku Mljetu sa šljunčanom plažom. Smještena je na južnoj strani otoka, u blizini središnjeg naselja Babinog Polja. U samoj Uvali ima tek nekoliko kuća domaćina koji tamo provode svoje ljetne trenutke i uživaju u netaknutoj prirodi i savršenom miru.

Čar je Uvale u miru i tišini koje pruža svima onima koji ju posjete i odluče svoj ljetni odmor provesti upravo ovdje. S prvim zrakama sunca, javljaju se i zrikavci koji upotpunjuju doživljaj idile jutarnje kave i pogleda na prekrasno, kristalno čisto more i nepreglednu pučinu prema Italiji.

U Babinom Polju, centralnom mjestu otoka koje je udaljeno svega 4 kilometra, nalaze se ambulanta, ljekarna, trgovina, pošta, škola, crkva i caffe bar. Podno Babinog Polja put Vas vodi do omiljene atrakcije svih turista, Odisejeve spilje, gdje je prema legendi nimfa Kalipso zatočila Odiseja na dugih 7 godina.

Nacionalni park Mljet udaljen je od naše kuće 20 km, a do pješčanih plaža Saplunara i Blace ima 26 km.

 


Udaljenosti
AMBULANTA 3.5 km   CAFFE BAR KOMARAC (BABINO POLJE) 5 km   MARKET TOMMY 5 km   MARKET STUDENAC 7.5 km   BANKOMAT 7.5 km   NACIONALNI PARK (POLAČE) 20 km   LUKA SOBRA 13 km   KONOBA (SOBRA) 11.5 km   

Dobrodošli na našu web stranicu!

Nudimo Vam eco-friendly smještaj s nezaboravnim pogledom na otvoreno more. Želja nam je svakom gostu omogućiti istinski odmor za dušu i tijelo, kojeg će se uvijek rado sjećati i u koji će se iznova vraćati kao u svoje utočište za relaksaciju.

Obitelj Rotim

Divlji otok koji ljubomorno čuva svoje ljepote i čari
6 najljepših staza za pješačenje u Hrvatskoj
Savršeni europski otoci
5 underrated but amazing islands
17 of the best under-the-radar islands in Europe
Vodeno blago otoka Mljeta
KORONAVIRUS - pitanja i odgovori