Plaćanje i rezervacija / Payment and reservations

Plaćanje i rezervacija smještaja

Cjenik boravka za 2 osobe istaknut je uz svaki pojedini apartman. Istaknuta cijena u cjeniku kod svakog apartmana ne uvećava se za korištenje dodatnog ležaja.

Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju (polog) u iznosu 30% od ukupnog dogovorenog iznosa na račun vlasnice objekta te se na taj način potvrđuje rezervacija, a ostatak iznosa plaća se po dolasku u objekt kada se gostu izdaje račun. Ako gosti otkažu rezervaciju nakon uplaćivanja pologa manje od mjesec dana prije dolaska, zadržava se kompletan iznos pologa. Ako do otkazivanja dođe više od mjesec dana prije dolaska onda zadržavamo 50% iznosa pologa, dok se preostalih 50% vraća gostima. Ovo pravilo se primjenjuje bez obzira na razlog otkazivanja.

Za manju djecu do 3 godine osiguravamo dječji krevetić koji se ne naplaćuje posebno.

Iznajmljeni apartman možete početi koristiti na dan dolaska u objekt iza 14:00 sati, dok je vrijeme odlaska iz objekta najkasnije do 10:00 sati.



Dobrodošli na našu web stranicu!

Nudimo Vam eco-friendly smještaj s nezaboravnim pogledom na otvoreno more. Želja nam je svakom gostu omogućiti istinski odmor za dušu i tijelo, kojeg će se uvijek rado sjećati i u koji će se iznova vraćati kao u svoje utočište za relaksaciju.

Obitelj Rotim

Divlji otok koji ljubomorno čuva svoje ljepote i čari
6 najljepših staza za pješačenje u Hrvatskoj
Savršeni europski otoci
5 underrated but amazing islands
17 of the best under-the-radar islands in Europe
Vodeno blago otoka Mljeta
KORONAVIRUS - pitanja i odgovori