GDPR

Poštovani gosti,

sukladno Općoj uredbi za zaštitu podataka (GDPR), ovim putem Vas obavještavamo da zbog ispunjenja naših zakonskih obveza moramo dobiti na uvid vaše osobne podatke.

Osobni podaci koje moramo dobiti na uvid: ime i prezime, vrsta i broj identifikacijske isprave, spol, država i adresa prebivališta te rođenja, državljanstvo i datum rođenja.

Svrha obrade podataka gostiju je evidencija u informacijski sustav za prijavu i odjavu turista Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice – eVisitor (Zakon o boravišnoj pristojbi, NN 152/08). Vaši osobni podaci se prikupljaju isključivo u svrhu statističke obrade i drugih službenih zadaća turističke zajednice i drugih institucija. Popis institucija koje moraju dobiti uvid u vaše podatke po zakonskoj osnovi: Ministarstvo turizma - Turistička inspekcija, Ministarstvo unutarnjih poslova te Ministarstvo financija- Carinska uprava Svako neovlašteno korištenje i distribucija podataka je strogo zabranjeno.

Ukoliko nam iz nekog razloga ne možete ili ne želite omogućiti uvid u svoje podatke ovlašteni smo ne pružiti vam uslugu smještaja.

Hvala Vam na razumijevanju!

 



Dobrodošli na našu web stranicu!

Nudimo Vam eco-friendly smještaj s nezaboravnim pogledom na otvoreno more. Želja nam je svakom gostu omogućiti istinski odmor za dušu i tijelo, kojeg će se uvijek rado sjećati i u koji će se iznova vraćati kao u svoje utočište za relaksaciju.

Obitelj Rotim

Divlji otok koji ljubomorno čuva svoje ljepote i čari
6 najljepših staza za pješačenje u Hrvatskoj
Savršeni europski otoci
5 underrated but amazing islands
17 of the best under-the-radar islands in Europe
Vodeno blago otoka Mljeta
KORONAVIRUS - pitanja i odgovori